Flyttstäd Mölndal


Ska du flytta?

Inför flytt är det många saker att tänka på och det kan lätt bli en tidskrävande period präglad av stress. Allt ska vara borta ur den gamla bostaden och man vill komma till ro i sitt nya hem så fort som möjligt . Ofta har man redan så mycket att göra i samband med flytten att städningen känns obefintlig trots att bostadsrättsföreningar och hyresvärdar kan ha som krav att bostaden ska städas ut ordentligt vid utflyttning. Som tur är så erbjuder vi på E.N.E.M lokalvård precis det, ordentlig och noggrann flyttstädning i Mölndal samt övriga Göteborg. 


Lägg din tid på att dekorera ditt nya hem medans vi städar din föregående bostad. Med vår flyttstäd får du tid över till viktigare saker och vi ser till att din flyttprocess blir lite smidigare och enklare än innan. När du anlitar oss kan du känna dig trygg över att nästa person flyttar in i ett rent och fräscht hem. Vi har en stor erfarenhet av flyttstäd och vet vad som krävs för att göra hyresvärdar samt bostadsrättsföreningar nöjda.  


Vi finns redo för att ta hand om din flyttstäd i Mölndal och runtomkring hela Göteborg.

PASSA PÅ ATT PROVA VÅRA TJÄNSTER REDAN IDAG !


Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert.

Vi återkommer inom 24 timmar med svar !

RUT-AVDRAG


Utnyttja RUT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år. Läs mer här!

Fönsterputsning / Hemstädning / Flyttstädning / Kontorsstädning och mycket mer

Copyright © Alla rättigheter förbehållna