Hemstäd Mölndal


Att få ihop vardagen är inte alltid enkelt, det finns mycket att behöve ta hänsyn till och få utfört. Genom att anlita hemstäd förenklas vardagspusslet och du får ett skinande rent hem.


Hemstäd skiljer sig mycket från hem till hem och vi försöker anpassa oss efter era unika behov och önskemål. E.N.E.M Lokalvård erbjuder en rad olika tjänster för dig som behöver städhjälp i hemmet. Hos oss finns tjänster för alla hem och hushåll, stora som små. 


Vi erbjuder hemstädning i Mölndal och övriga Göteborg vid engångstillfällen eller med en önskad tidsintervall som exempelvis veckovis eller månadsvis.

Vi hjälper dig med hushållsnära tjänster så du får tid över till barn, familj, vänner, karriär och hobby. När vi kommer hem till dig är det viktigt att du ska känna dig nöjd med resultat. Du som kund kan alltid känna dig trygg med oss som städfirma, vi värnar om våra kunder och visar största möjliga hänsyn för ditt hem. 


Vårt mål är att ge den absolut bästa servicen.


Kontakta oss så återkommer vi med ett prisförslag som är aktuellt för städningen av ditt hem. Hemstäd för dig i Mölndal och övriga Göteborg med omnejd!

PASSA PÅ ATT PROVA VÅRA TJÄNSTER REDAN IDAG !


Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert.

Vi återkommer inom 24 timmar med svar !

RUT-AVDRAG


Utnyttja RUT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år. Läs mer här!

Fönsterputsning / Hemstädning / Flyttstädning / Kontorsstädning och mycket mer

Copyright © Alla rättigheter förbehållna